Vastgoed

Betrouwbaar, consistent en kwalitatief goede foto’s tegen een scherp tarief.

Voor de verkoop van een huis gaat het niet om het aantal foto’s maar om de kwaliteit van de foto’s. Onderzoek wijst uit dat professionele foto’s 60% meer worden aangeklikt dan eigen foto’s maken.

Een koper of een huurder van een object kan met de volgende reacties komen na het zien van de foto’s bij een slechte foto shoot.

  • Het is een beetje donker
  • Het lijkt erg klein
  • Het lijkt te groot
  • Wat een rommelig huis
  • Het huis lijkt te vol

Wij weten wat klanten willen zien en daarom moet je bij ons zijn voor de perfecte shoot.

Video

Bij al onze fotoreportages ontvangt u een gratis video. Dit betreft een slide show van de foto’s. Wilt u echter opvallen met uw woning, dan kunnen wij ook een echte video maken. Dit kan een eenvoudige video zijn, maar we kunnen uiteraard ook een uitgebreide video maken. Funda heeft tegenwoordig bij ieder object een filmpje staan. Foto en Film is tegenwoordig 1. Reden te meer om te kiezen voor een echte video!

Je huis verkopen of verhuren met foto’s van EyePhotos

Het maken van een goede eerste indruk is van cruciaal belang bij de verkoop van je woning. Een potentiële koper zal in de meeste gevallen eerst de foto’s bekijken, alvorens tot een werkelijke bezichtiging over te gaan. EyePhotos helpt je bij het maken van die goede eerste indruk. Wij geven tips waarmee je de woning fotoklaar kunt maken, en denken tijdens de foto shoot met je mee om het perfecte plaatje te presenteren. Nadat de foto’s gemaakt zijn, zullen wij de beelden nog bewerken. Daarbij houden we rekening met je opmerkingen en wensen. De levering is binnen 1 werkdag, zodat je woning snel op Funda geplaatst kan worden.

Wij maken perfecte foto’s van alle soorten en maten objecten.  Consistent en kwalitatief goede foto’s. Natuurlijk zijn wij er ook voor de particulier die zelf zijn (vakantie) huis wil verkopen of verhuren. EyePhotos kan deze dienst ook in het buitenland leveren. Laat ons de fotoshoot doen en vergroot de bezichtigingen.

Neem contact met mij voor meer informatie of bel 06 – 137 11 059

Tarieven Exterieur /Interieur

€ 200,-    1 t/m 14 foto’s
€ 275,-    15 t/m 20 foto’s
€ 350,-    21 t/m 50 foto’s

Meerprijs Video maken

€ 75,-       basis video

Leveringen

Wij leveren het (bewerkte) beeld materiaal aan in digitale vorm binnen 24 uur na de fotoshoot. Dan kunt je de foto’s snel online zetten.

Kwaliteit

Wij leveren alle foto’s in HDR (High Dynamic Range) kwaliteit tenzij anders afgesproken.

Prijzen

De genoemde prijzen zijn exclusief BTW