Bedrijfsfoto’s

 

Je bedrijf in beeld

Bedrijfsfotografie

Of het nu gaat om een profielfoto voor social media, uw website,  een complete reportage van uw bedrijf of 1 beeldje bij een stuk tekst.  Bij EyePhotos bent u op het juiste adres voor bedrijfsfotografie. Wij helpen u graag bij het creëren van deze content.

Wat kunt u verwachten bij bedrijfsfotografie
• Een introductie gesprek om uw wensen te bespreken.
• Een fotoshoot bij u op locatie.
• Fotografie afgestemd op uw huisstijl en bedrijfstak
• Professionele nabewerking voor een optimaal resultaat en een snelle levering

Benieuwd wat EyePhotos voor jou kan betekenen?  Neem contact op en wij reageren snel.

Zakelijke profielfoto of een groepsfoto

EyePhotos maakt ijzersterke, professionele profielfoto’s en groepsfoto’s voor bedrijven en organisaties. Met onze mobiele fotostudio en onze passie voor fotografie realiseren wij snel en efficiënt een uniforme en kwalitatieve uitstraling voor oa LinkedIn en websites.

Met een optimale zakelijke profielfoto laat je geen kansen liggen.

social mediafotoshootEen goede zakelijke profielfoto is de beste eerste indruk die je kunt maken. Voordat je naar een nieuwe afspraak gaat bekijken veel mensen eerst het LinkedIn profiel of de website van degene die hij/zij gaat ontmoeten. Het allereerst wordt gekeken naar de foto: belangrijk dus dat je er goed op staat.

Voor bedrijven en organisaties zijn sterke zakelijke profielfoto’s essentieel. Medewerkers zijn het gezicht van je organisatie en bepalen de uitstraling en herkenbaarheid. Daarom zorgt EyePhotos voor een uniforme en professionele zakelijke profielfoto voor alle medewerkers.

Een krachtige foto is de optimale basis van een professionele uitstraling op LinkedIn en website. De profielfoto’s worden in hoge resolutie aangeleverd en kunnen daardoor natuurlijk ook worden ingezet voor interne communicatie, personeelsbestanden of als sterk beeld in brochures, tijdschriften of vakbladen.

Zakelijke fotoshoots zijn inclusief: 

  • Een fotoconcept passend bij jullie bedrijf of organisatie.
  • Professionele nabewerking van de gekozen foto’s.
  • Aanlevering van de foto’s in hoge resolutie en volledig rechtenvrij.

Je profielfoto is het meest bekeken onderdeel van je LinkedIn profiel en je krijgt maar 1x de kans om een ijzersterke eerste indruk te maken. Daarom is het belangrijk om van tevoren te bepalen wie je wilt bereiken en wat je wil uitstralen met je zakelijke profielfoto. Hoe je dit uiteindelijk tijdens de fotoshoot op een overtuigende manier doet, dat is waar wij jou graag mee helpen. Dit is wat ons onderscheidt van anderen. Niet gewoon een simpele foto maar portretten met een idee erachter.

Dus wat voor bedrijf ben je ? Wat wil je uitstralen ? En wat past daar dan het best bij ?

 

Werkwijze

Wij zijn EyePhotos. Wij houden van mooie foto’s maken. Enthousiasme, passie en humor en no nonsense vatten onze werkwijze samen. En omdat iedere opdracht anders is stellen we per keer het sterkste team samen van fotografen, assistenten en/of visagisten.

Standaard tarieven voor een profielfoto maken op locatie in Nederland (exclusief btw)

1 – 14         € 65,- per persoon

7 – 15         € 45,- per persoon
16 – 25       € 35,- per persoon
26 – 50       € 30,- per persoon
50+            N.o.t.k.

Starttarief opbouw mobiele studio op een locatie  € 100,-