Vastgoedfotografie

Betrouwbare vastgoedfotografie, consistent en kwalitatief goede foto’s tegen een scherp tarief.

EYEPHOTOS weet wat klanten willen zien en daarom moet je bij ons zijn voor de perfecte shoot. Wij werken samen met vele makelaars, projectontwikkelaars en werken ook in opdracht van de particulier.

 

 

Je huis verkopen of verhuren met foto’s van EyePhotos

Het maken van een goede eerste indruk is van cruciaal belang bij de verkoop van je woning. Een potentiële koper zal in de meeste gevallen eerst de foto’s bekijken, alvorens tot een werkelijke bezichtiging over te gaan. EyePhotos helpt je bij het maken van die goede eerste indruk. Wij geven tips waarmee je de woning fotoklaar kunt maken, en denken tijdens de fotoshoot met je mee om het perfecte plaatje te presenteren. Nadat de foto’s gemaakt zijn, zullen wij de beelden nog bewerken. Daarbij houden we rekening met je opmerkingen en wensen. De levering van de foto’s is vaak al binnen 1 werkdag. Het object kan dan snel op oa Funda en de social media geplaatst worden.

Wij maken perfecte foto’s van alle soorten huizen en gebouwen in het hogere segment.  Consistent en kwalitatief goede foto’s.

De standaard foto’s op woningsites

Wij worden regelmatig gebeld of wij een fotoshoot over willen doen omdat een huizenbezitter niet tevreden is met de gemaakte foto’s van de door hun gekozen makelaar. Deze vaak nog niet zo ervaren en goedkopere fotografen moeten vaak onder hoge tijdsdruk meerdere objecten per dag fotograferen en dat gaat ten kosten van de kwaliteit en de gekozen camera standpunten die juist zo belangrijk zijn voor een goede presentatie. Bespaar daarom niet op een fotograaf en zie het als een investering die ervoor zorgt dat je het object snel verkoopt. Laat ons deze fotoshoot doen en vergroot het kijkgedrag en de bezichtigingen.

 

Vastgoedfotografie in het Buitenland

EyePhotos maakt ook fotoshoots in het buitenland. (IBIZA, Italië, Frankrijk) Laat ons deze fotoshoot doen en vergroot het kijkgedrag en de bezichtigingen.

Neem contact met mij voor meer informatie of bel 06 – 137 11 059

Leveringen

Wij leveren het vastgoedfotografie werk aan in digitale vorm binnen 24 uur na de fotoshoot. Dan kunnen de foto’s snel online.

Kwaliteit

Wij leveren de vastgoedfotografie aan in hoge kwaliteit.

Drone shot voor Funda